Recenzii Restaurante
Restaurante

Toamna se numara restaurantele noi in Cluj

Toamna aceasta la Cluj bate un vant ce aduce munca multa  si  parca mai multa seriozitate si profesionalism. Cel putin am incercat sa lasam vacanta si vara deoparte si sa intram in ritm de munca ca niste ardeleni seriosi ce suntem (chiar daca gandul si zilele ne duc tot mai aproape de perioada Craciunului).
Pregatit astfel de venirea oamenilor din concediu, a elevilor si studentilor din vacante, Clujul nostru drag si-a imbunatatit oferta cu localuri unde putem savura pauza de masa, cina cu cei dragi sau un pahar de vorba cu iubirea.
Restaurantul Lotus este unul din restaurantele noi, deschise in Cluj. Restaurant cu specific thailandez situat pe strada Hermann Oberth,  un local unde nu se fumeaza, dragut amenajat cu o  noua idee de preluare si servire a comenzilor. Pare de bun augur pentru noi clujenii sa mai schimbam gusturile. Preturile variaza in jur de 15 lei, iar ca sa va faceti o idee cam ce este in meniu va spun de Orez prajit cu Peste, Porc prajit cu usturoi, Supa Tom Yumi, Banana in lapte de cocos.  In concluzie preturi acceptabile, preparate noi cu gust oriental, ambianta exotica -pentru o prima vizita e ultra suficient, dupa aceea ramane de vazut. Orar de luni pana vineri de la 12:00 la 22:00.
In categoria de restaurant nou in Cluj intra si Restaurantul Yucon de pe strada Cotita.  Decorul  si ambianta foarte placute dau o nota de „select”, iar meniul intareste aceasta notiune. Preparate  precum Turnedo Rossini (muschi de vita, ficat de gasca, trufe), Carpaccio de Somon, Salata Thailandeza, Creveti Thermidor sunt cateva din specialitatile pe care le puteti gasi la Restaurantul Yucon. Deasemena la Yucon Cafe va puteti opri la o pauza de  cafea buna intr-o ambianta fresh.
O alta idee de afacere in domeniul restaurantelor este Obento „japanese food box” livrari la domiciliu si Take away de la locatia de pe Brancusi. Eu zic ca merge bine pentru studenti, corporatisti si pauza lor scurta de masa, dar si mai bine merge pentru o cina in doi acasa.
Tot la prospaturi intra si restaurantele cu specific spaniol Don Mario si Los  Toreros, doua localuri interesante pentru Cluj, unde se poate manca paella, tortilla, crema catalana si alte minunatii de-ale spaniolilor.

O sa revin cu detalii pentru fiecare in parte, pana una alta astept si parerile voastre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top