Recenzii Restaurante
Restaurante

Recomandare pentru bautorii de bere:Deutsches Haus

restaurant-germanDeutsches Haus este singurul restaurant cu specfic german in Cluj- Napoca, un restaurant vestit in primul rand pentru sortimentele de bere germana si nu numai.  Am ales acest local pentru ziua mea, deoarece doream sa schimbam berea Ursus cu altceva si sa imi ospatez „familia” intr-un local care nu le este prea cunoscut.
Deoarece berea buna cere mancare pe masura restaurantul german din Cluj are un meniu variat pe baza de carne, carnati  si multe altele la care se pot adauga diferite garnituri de la varza rosie pana la fasole. Personal nu m-a satisfacut oferta de deserturi, am incercat specialitatea Kaiserschmarrn (un fel de bucati de clatite mai groase cu gem si zahar vanilat) insa nu e nmic special. Apropo’ de mancare cel mai mult mi-au placut carnatii, varza si supa gulas; sunt bune si supa crema de usturoi, dar nu la fel ca cea din Ungaria, ciolanul e imens insa la costite sa va asteptati la portie mai mica.

Revenim la bere: recomand berea casei WARSTEINER mie imi place mai mult berea blonda, insa o parte a optat pentru bere germana nefiltrata. Meniul de bere este foarte variat, aici gasiti Bavaria Radler, Augustiner, Paulaner, Weihenstephaner, deasemena Staropramen plus clasicile beri omniprezente la noi.

Printre altele localul foarte frumos cu nuante traditionale germane, cu terasa amenajata undeva in spate. Ultima data servirea a fost impecabila, o doamna/domnisoara extrem de deschisa si zambareata, chiar ne-a facut placere prezenta dansei.

Macar la o bere treceti pe la restaurantul german, sa va racoriti pe terasa, dar nu va asteptati la bere ieftina.

IMG_0010 supa-crema-de-usturoi IMG_0011 IMG_0012restaurant-german

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top