Recenzii Restaurante
Restaurante

Resturantul chinezesc Beijing, cateva minusuri

restaurant_beijing_cluj           Am cateva preparate care imi plac de la restaurantul Beijing, pe care nu le gasesc in alta parte si anume frigaruile de pui (mai exact puiul pane pe scobitori) si spaghetele crete.  Am mai mancat pastrav, vita pe plita, porc pe plita, orez prajit cu legume, dar primele doua au ramas motivele vizitelor mele la restaurantul Beijing de pe strada Avram Iancu.
Datorita minusurilor pe care acest restaurant le are, merg din ce in ce mai rar sa mananc aici, iar dupa ultima vizita o sa stau sa ma gandesc de 3 ori inainte de a mai merge.
Primul minus il dau  dificultatii de parcare, depinde si de ora si de zi, dar in principiu e destul de greu sa gasesti un loc de parcare.
Al doilea minus il primeste servirea , de fiecare data cand am fost era o fata imbracata ca si cum ar fii venit de pe strada, si care nu prezenta prea multa daruire pentru munca prestata.
Al treilea minus vine de la timpul de asteptare dupa  mancare. Adevarul este ca am asteptat si mai mult in alta parte , dar daca mergeti la restaurantul Beijing nu va asteptati sa vina prea repede mancarea.
Cel mai mare minus pe care il primeste este husa (nu stiu cum se numeste exact) pentru nota de plata: o chestie din material cu tenta chinezeasca extrem de murdar si patat pe care ti-e sile sa pui mana.  Asta am sesizat ultima data cand am fost la restaurant , iar daca imi vedeam inainte sa mananc acel petec de material sleios si murdar ma ridicam si plecam. Oricat de buna ar fi fost mancarea, servirea, ambianta etc cand am vazut acea murdarie am regretat fiecare inghititura. Oameni buni  care lucrati la restaurantul Beijing, aduceti bonul simplu fara nimic! Va rog!!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top