Recenzii Restaurante
Restaurante

Camino rules

restaurant_camino_clujDesi penultima data cand am fost la Camino (mai in vara) am plecat cu un gust mai putin placut (nu mi-au placut costitele, holul acela neingrijit cu un glob mare kitcios de discoteca..in fine).  Mai nou am redescoperit Camino, un local atat de boem si de special, mai rar.  Atmosfera, detaliile de amenajare, muzica, servirea un total de lucruri placute care te imbie intr-o stare de liniste si optimism.

Intr-o seara de joi abia am gasit o masa libera: clujeni, straini, tineri , mai putin tineri,  oameni de toate soiurile si culorile, zici ca eram intr-un local dinafara Romaniei.
Am comandat bineinteles Sangria si o parte din noi limonada cu ghimbir si limonada cu menta (de precizat ca e ghimbir si menta proaspata). La partea cu mancarea nu ne-am mai incumetat la costite, desi cred ca au mai schimat ceva prin meniu, dar am comandat Goulash de vitel- o minunatie, pasta de masline pe paine, si pui marsala cu orez, in doua cuvinte: foarte bun.
Saptamana urmatoare merg la paste “facute in casa”, am auzit ca trebuie musai  gustate.

Nu numai eu ci si cei cu care am fost ne-am simtit minunat, desi era plin localul nu era galagie deranjanta, nu trebuia sa urli peste muzica parca ne adunasem la cineva acasa, iar gazada isi facea treaba  intr-un mod profesionist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top