Recenzii Restaurante
Restaurante

Mic dejun pe terasa Bistro Engels

A venit toamna, dar inca mai profit de ultimele zile de caldura  pe una dintre terasele mele preferate din Cluj: Bistro Engels. Vara aceasta aproape ca mi-am facut un obicei sanatos, zis eu, de a lua micul dejun pe terasa la Bistro Engels. Comparativ cu anul trecut au evoluat mult in bine, atat ca spatiu cat si in ceea ce priveste oferta de preparate; legat de calitatea mancarii au fost si sunt pe plus, iar cu servirea mai au putin de munca.
De data asta vorbesc despre micul dejun din Engels, ochiuri si omlete in toate pozitiile si variantele, torttila, sandwich, cas pane, cereale cu lapte, paine ou  etc. Tot ce iti pofteste sufletul pentru a incepe ziua asa cum se cuvine.
Mie imi plac cel mai mult Bacon Eggs si Omleta cu Creveti, painea este buna si proaspata, legumele la fel si imi place deasemenea ca servesc si un sos usurel pe baza de iaurt. Pe langa astea fresh-uri, limonade, ceaiuri si bineinteles cafeluta cea de toate zilele.
Legat de preturile la mancare, acestea sunt acceptabile, variaza de la 5 lei o omleta simpla sau ochiuri, pana la 11 lei  omleta mea cu creveti. Asadar pentru un mic dejun relaxant, gustos si satios printre primele variante care imi vin in minte este Bistro Engels.

O sa revin pe viitor cu o descriere a deserturilor de la Bistro Engels, acest local este printre putinele care nu s-au limitat la Clatite, Papanasi si Inghetata in ceea ce priveste desertul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top