Această opţiune va reseta pagina principală restaurând categoriile şi widgeturile închise.

Resetează

Restaurantele Romantice

Ador restaurantele romantice,  calde, intime, bineinteles cu mancare buna, servire ireprosabila, sa nu fie scump, sa fie curat si uite asa ar merge si o priveliste precum malul marii. Imi imaginez un astfel de restaurant cu vreo 10 mese,  poate un separeu, o lumina palida;  imi place mult piatra pentru design interior, desigur i-as gasi un loc semineului, multe lumanari, putin rosu, o muzica live pe masura si multa dragoste….

Daca stau sa gasesc un restaurant romantic in Cluj , imi vine in minte restaurant Panoramic datorita privelistii,  insa nu indeplineste toate conditiile mele de “romantism”. Havana  are de asemenea o privesliste  frumoasa si e dragutel pentru o seara frumoasa la un pahar de vorba.

Restaurantul Napoca 15, restaurant  Bricks  si restaurantul DaVinci din Cluj au si ele o nuanta de romantism si bun gust pentru o cina romantica si linistita. Tot in zona acesta de restaurante romantice ar intra Baracca, un coltisor sau doua  din Piazzeta , Euforia Irish Pub , insa cel mai pe gustul meu a fost restaurant Ernesto din Piata Unirii ( Matei Corvin) care s-a inchis de vreo 2 ani. Era un local mai mic, mai intim, muzica live si mancare buna, ii lipsea  privelistea cu malul marii, dar avea o atmosfera romantica perfecta pentru o intalnire de neuitat. Adevarul este ca poti fi romantic oriunde, dar un local placut, un vin si o  gustarica pe masura sunt condimentele perfecte pentru o seara deosebita.

Doar pentru un pahar de vin si o atmosfera romantica recomand Restaurantul Havana, te poti simti de-a dreptul deconectat de restul lumii, iar panorama este  de vis.

Am  ales cateva fotografii cu restaurante romantice de prin lume Franta, Italia, Danemarca care te fac sa-ti lase gura apa.

1 Comentariu

  1. Varga Radu

    „care te fac sa-ti lase gura apa” ? haha

Lasă un raspuns