Recenzii Restaurante
Picanterii

Restaurantele Romantice

Ador restaurantele romantice,  calde, intime, bineinteles cu mancare buna, servire ireprosabila, sa nu fie scump, sa fie curat si uite asa ar merge si o priveliste precum malul marii. Imi imaginez un astfel de restaurant cu vreo 10 mese,  poate un separeu, o lumina palida;  imi place mult piatra pentru design interior, desigur i-as gasi un loc semineului, multe lumanari, putin rosu, o muzica live pe masura si multa dragoste….

Daca stau sa gasesc un restaurant romantic in Cluj , imi vine in minte restaurant Panoramic datorita privelistii,  insa nu indeplineste toate conditiile mele de “romantism”. Havana  are de asemenea o privesliste  frumoasa si e dragutel pentru o seara frumoasa la un pahar de vorba.

Restaurantul Napoca 15, restaurant  Bricks  si restaurantul DaVinci din Cluj au si ele o nuanta de romantism si bun gust pentru o cina romantica si linistita. Tot in zona acesta de restaurante romantice ar intra Baracca, un coltisor sau doua  din Piazzeta , Euforia Irish Pub , insa cel mai pe gustul meu a fost restaurant Ernesto din Piata Unirii ( Matei Corvin) care s-a inchis de vreo 2 ani. Era un local mai mic, mai intim, muzica live si mancare buna, ii lipsea  privelistea cu malul marii, dar avea o atmosfera romantica perfecta pentru o intalnire de neuitat. Adevarul este ca poti fi romantic oriunde, dar un local placut, un vin si o  gustarica pe masura sunt condimentele perfecte pentru o seara deosebita.

Doar pentru un pahar de vin si o atmosfera romantica recomand Restaurantul Havana, te poti simti de-a dreptul deconectat de restul lumii, iar panorama este  de vis.

Am  ales cateva fotografii cu restaurante romantice de prin lume Franta, Italia, Danemarca care te fac sa-ti lase gura apa.

1 Comment

1 Comment

  1. Varga Radu

    iulie 25, 2012 at 1:44 pm

    „care te fac sa-ti lase gura apa” ? haha

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top