Recenzii Restaurante
Picanterii

Locatia perfecta pentru restaurant

Pentru cei care doresc sa isi deschida un restaurant trebuie sa ia foarte in serios locatia aleasa, pe langa multe alte lucruri importante; de fapt fiecare detaliu conteaza pentru rezultatul final.
Revin la locatia aleasa pentru restaurant, consider ca pentru o locatie buna trebuie luate in vedere urmatoarele aspecte :
Un restaurant trebuie sa aiba Loc de parcare, nu neaparat parcare proprie pentru ca este foarte greu mai ales in Cluj, insa macar pe strada se se poata parca.
Pornind de la aprovizionare, la masinile pentru livrari la domiciliu ( in anumite cazuri) si bineinteles ce este mai important: usurinta clientului de a parca. Un exemplu foarte bun este restaurant La Liga in zorilor, unde poti parca gratis daca esti clientul restaurantului in parcarea de la supermarketul Plus, sau restaurantul Millenium de pe strada Sighisoarei unde este intodeauna loc de parcare disponibil.
De partea cealalta ar putea fi restaurantele de vis-a- vis de teatru precum restaurant Opera unde e foarte greu de gasit un loc de parcare pe strada sau macar in zona
Vizbilitatea , Accesibilitate si Traficul sunt alte aspecte importante, degeaba ai parcare daca esti „ascuns”undeva unde nici nu trece lumea, este greu de intrat si de gasit. In cazul asta trebuie sa ai foarte buna publicitate , eventual sa poti organiza mici evenimente, deoarece publicitatea din „vorba in vorba „ este cea mai buna, oamenii isi explica exact unde au fost, unde este locatia, cum o gasesti. In felul acesta am dat eu peste Restaurantul Millenium de pe strada Sighisoarei, altfel nu stiu daca ajungeam acolo (si ma bucur ca l-am gasit). In schimb toata lumea stie despre restaurantele din centru de pe strazile cunoscute precum restaurant Baracca de pe strada Napoca sau Melody din centrul centrului, dar la care trebuie sa mergi pe jos sau cu taxi.
Pentru cei care doresc sa deschida un restaurant cu livrare la domiciliu ar fi bine sa deschida un restaurant cat mai aproape de de centru pentru a putea livra comenzile in toate directiile si zonele cat mai rapid. In rest chiar daca deschizi un restaurant de cartier are mari sanse sa mearga, la fel cum un restaurant din centru are aceleasi sanse sa nu merga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top