Recenzii Restaurante
Restaurante

Marca Bolero Cluj Napoca

Restaurant BoleroDespre Bolero a auzit toata lumea in Cluj, este localul pe care nu l-am vazut niciodata gol, dar care era plin de multe ori, indifferent ca era dimineata sau seara.
Restaurantul are o pozitie excelenta -trafic de oameni, vizibilitate, parcare, piata Cipariu. Interiorul este in regula, nu te da pe spate (ceea ce poate fi un lucru bun ) insa este placut si comod . De fiecare data m-am simtit bine in Bolero, insa toata vara l-am evitat din cauza aparatelor de aer conditionat mobile. Simpla lor prezenta era deranjanta si apasatoare , preferam sa imi fie cald decat sa aiba aparatele alea inauntru. Poate ar fi bine sa mai faca mici modificari, doar de dragul rutinei.
Imi place foarte mult la managementul Boleroului ca si-a pastrat in mare parte angajatii, putine restaurante reusesc sa nu aiba flux mare de personal. In plus fetele de la Bolero sunt ok, desi unii spun ca sunt fitzoase mie mi se par de gasca.
Sunt fanul inrait al papanasilor din Bolero si al salatei Bolero cu piept de pui, imi place deasemenea saltimboca alla romana si cartofii tiganesti .
Pagina de internet  ( pe care am gasit-o foarte greu) de la restaurant bolero.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristian

    decembrie 15, 2010 at 10:03 pm

    In bolero personalul este foarte serviabil si dragut. Intotdeauna mi-a placut sa merg acolo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top