Recenzii Restaurante
Restaurante

Restaurant La Cina – calitate si profesionalism

Dupa placuta experienta de a savura cele mai bune costite la restaurantul La Cina, este de la sine inteles ca am devenit un client fidel.
Am fost cu prieteni , am fost in cuplu , pe terasa, sus in restaurant si de fiecare data si-au facut treaba cum se cuvine. Este un restaurant unde ma simt bine, mananc foarte bine, servirea este pe masura, plus gasesc si loc de parcare.
Recomand din propria experienta sa incercati: Costite la gratar,Ciorba de burta, Cotlet de porc, Cascaval pane, Paste , Bulete de cascaval, Clatite, Papanasi– cateva din preparatele pe care le-am savurat in resturantul La Cina.
Chiar daca nu isi fac nici pe jumatate atata reclama ca si alte localuri, nu am gasit niciodata restaurantul gol. Calitatea si profesionalismul este cea mai buna reclama care exista de cand e lumea .
Pana sa merga acolo nici nu stiam ca organizeaza nunti, evenimente sau ca au oferte, meniul zilei etc.
Si cum sunt de acord cu zicala “ Nu incerca sa repari ceva ce nu-i stricat” eu o sa merg in continuare cu placere la restaurantul La Cina si va ramane unul dintre localurile pe care il recomand cu incredere.

1 Comment

1 Comment

  1. Sebi

    martie 23, 2014 at 6:57 pm

    Nu vreau sa te jignesc, dar le-am incercat si eu si….Erau excesiv de uscate, nu foarte fragede, cred ca nu au mirosit baitzul si au venit direct de la macelarie….pe scurt, o dezamagire.la pomul laudat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top