Această opţiune va reseta pagina principală restaurând categoriile şi widgeturile închise.

Resetează

Unde e pizza de alta data de la Dolce Vita?

Una dintre pizzeriile veterane in Cluj si printre cele mai cunoscute datorita calitatii si specificului italienesc, pizzeria Dolce Vita de pe strada Piezisa nu mai este ce a fost candva.

Am mai auzit in stanga si in dreapta zvonuri cum ca lasa de dorit, ca s-au tot schimbat pizzarii etc.,  acum pot sa imi spun propria parere dupa ce am mancat acolo de curand cu cativa prieteni.

Legat strict de pizza pot spune ca au o pizza uscata, ca nu mai pun pret pe calitatea ingredientelor  si ca nu isi merita banii. Am comandat : pizza Quattro Formaggi,  pizza Tirole , pizza Spek si pizza Cannibale , dintre toate pizza Tirole a fost cea mai ok.

Inainte cu cateva luni am mai comandat acasa, nici atunci nu a fost cea mai stralucita, insa mult mai gustoasa fata de cea pe care am gustat-o in local pe strada Piezisa.

Dolce Vita era una dintre pizzeriile de pe lista mea “buna”, de acum nu o sa mai fie intre primele alegeri   atunci cand doresc sa mananc o pizza adevarata in Cluj. Prefer pizza de la Tonight, Club Italia, Daniel Berar, Milanese din Floresti (nu neparat in ordinea asta).

Partea neplacuta este ca lumea s-a obisnuit cu altceva, poate sa faca comparatie si asteapta la mai mult decat de la pizza de cartier cu branza vegetala sau mozzarela marca “Aro”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Unde e pizza de alta data de la Dolce Vita?, 3.0 out of 10 based on 1 rating

Articole care te-ar putea interesa:

  • Nu sunt de acord mancatul a ce am la indemana, ce gasesc prin frigider sau la cel mai apropiat magazin…NU!!! prefer sa rabd foame pana ajung sa am pe masa un preparat bun, pe care il dor ...

  • Exista tot mai multe  restaurantele cu specific  italienesc in Cluj Napoca, care mai de care mai special si mai italienizat, unul dintre cele mai "vero" este Club Italia. Restaurantul se ...

  • S-au inmultit ofertele de livrari la domiciliu in Cluj, in ultimi doi ani, ca ciupercile dupa ploaie. Nu exista saptamana sa nu primesc in posta, in clanta de la usa sau pe mail cate un ...

Lasă un raspuns