Recenzii Restaurante
Restaurante

Unde e pizza de alta data de la Dolce Vita?

Una dintre pizzeriile veterane in Cluj si printre cele mai cunoscute datorita calitatii si specificului italienesc, pizzeria Dolce Vita de pe strada Piezisa nu mai este ce a fost candva.

Am mai auzit in stanga si in dreapta zvonuri cum ca lasa de dorit, ca s-au tot schimbat pizzarii etc.,  acum pot sa imi spun propria parere dupa ce am mancat acolo de curand cu cativa prieteni.

Legat strict de pizza pot spune ca au o pizza uscata, ca nu mai pun pret pe calitatea ingredientelor  si ca nu isi merita banii. Am comandat : pizza Quattro Formaggi,  pizza Tirole , pizza Spek si pizza Cannibale , dintre toate pizza Tirole a fost cea mai ok.

Inainte cu cateva luni am mai comandat acasa, nici atunci nu a fost cea mai stralucita, insa mult mai gustoasa fata de cea pe care am gustat-o in local pe strada Piezisa.

Dolce Vita era una dintre pizzeriile de pe lista mea “buna”, de acum nu o sa mai fie intre primele alegeri   atunci cand doresc sa mananc o pizza adevarata in Cluj. Prefer pizza de la Tonight, Club Italia, Daniel Berar, Milanese din Floresti (nu neparat in ordinea asta).

Partea neplacuta este ca lumea s-a obisnuit cu altceva, poate sa faca comparatie si asteapta la mai mult decat de la pizza de cartier cu branza vegetala sau mozzarela marca “Aro”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top