Recenzii Restaurante
Picanterii

Fabrica de Bere Ursus Cluj

Odata cu inmormantarea fabricii de bere Ursus din Cluj Napoca, compania care o detin au gasit un model foarte interesant de a valorifica brandul Ursus pe piata din Cluj. Atat de bine incat in locul fabricii ( dar de fapt langa) s-a deschis in 7 iulie terasa Fabrica de Bere Ursus ( pentru harta dati click aici) care este si prima berarie cu bere nefliltrata din Cluj.
La nivel de barfa: Am auzit ca de fapt prima berarie cu bere nefiltrata a fost Klausen Burger din Magazinul Centrul dar care nu au primit autorizatie de productie din cauza ca terasa Ursus urma sa de deschida si vroiau ca ei sa fie „prima berarie”.
Ca si deschidere au avut o campanie foarte puternica la care au participat cu mic cu mare toata spuma Clujului si plus o groaza de bloggeri.
Cand am vizitat Fabrica de bere Ursus duminica dupa masa am stat pe terasa si am comandat o bere nefiltrata la 1 litru. Foarte frumoasa halba si berea relativ buna, fara sa ma dea pe spate. Din pacate timpul pana mi-a venit prima bere de cand ne-am asezat la masa a depasit cu lejeritate 15 minute pe o terasa cu 5 mese ocupate. Dupa a 3-a bere la litru ne-am mutat in interiorul berariei si am ramas foarte placut impresionat de amenajarea care este facuta. Amenajarea bate lejer tot ce este in Cluj Napoca in momentul aceasta. Cand ne-am asezat la masa am avut inca o mica supriza ( numai 3 locuri la masa), dar pana la urma a fost ok.
Din pacate lucrurile bune s-au terminat aici si restul serii a fost aproape ratata din cauza ospatarului care ne-a servit si a mancarii pe care am primit-o. Ospatarul care ne-a servit a fost foarte confuz de ce este el acolo ( 20 de minute pana vine sa te intrebe daca mai doresti ceva, lipsa totala a cunoasterii meniului, greseli in comanda) si care s-a reflectat asupra intregii seri.
Am comandat de mancare o portie de costite de la gratar, 2 portii de aripioare de pui si o salata greceasca. Mancare care pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam de 6: costite la gratar care nu erau la gratar ( fierte si dupa bagate 1 min la cuptor?), cartofi prajiti facuti in bataie de jos (aproape cei mai prosti cartofi prajiti pe care i-am mancat intr-un local), aripioare de pui arse ( si atat de uscate incat poti sa iti rupi dintii) , salata greceasca care sa zicem ca a fost ok.
Am mancat mancarea de mai sus si seara a fost gata, am platit nota de plata si am mers acasa.
Pretul unei seri de genu asta? Foarte piperat pentru o mancare slaba si o bere normala pe o terasa fara nimic special, dar unde poti sa vezi si sa auzi toate masinile care trec din centru spre Manastur.
In plus o chestie deranjanta la baie ( frumos amenajata ca si restul localului ) nu ai cu ce sa te stergi pe mani – probabil se considera ca bautorii de bere nefiltrata Ursus nu ii cazul sa se mai stearga pe maini?

Pe de alta parte multa lume a laudat Fabrica de Bere Ursus din Cluj: ( Later Edit : A fost laudat designul)
Groparu
Andrei Crivat
Radu Padurean
Adi Hadean
Dragos Mone

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Terase Cluj Napoca restaurante si pizzerii cu terasa si mancare in Cluj Napoca recenzie restaurant si mancare

 2. Groparu

  iulie 15, 2011 at 1:05 pm

  ..ne-am limitat in a lauda amenajarea. Si berea, care mie mi-a placut indeosebi. Mai ales aia aramie 😀

 3. Adi Hadean

  iulie 15, 2011 at 1:40 pm

  să ne înțelegem, am lăudat designerul, nu mâncarea, nu servirea, că la acele n-am fost de față:). no, bine? mulțam.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top