Recenzii Restaurante
Picanterii

Terase in Cluj cu mancare buna si mai putin buna

Se pare ca vara 2011 ne testeaza rezistenta la caldura si soare. Cei care am mai ramas  in Cluj, ne putem  destinde pe o terasa racoroasa;  cu siguranta avem de unde alege.

Euphoria Biergarten este o terasa noua de pe strada Cardinal Iuliu Hossu (Fosta Pavlov). Pot spune ca locatia e frumoasa, merita sa stai la o bere rece, insa la mancare consider ca mai au putin de  lucru.

O alta noutate pentru aceasta vara este  Fabrica de Bere Ursus , terasa este  banala, nimic deosebit in comparatie cu interiorul berariei.  In afara de aripioarele prea uscate si un ospatar prea confuz, care din pacate s-a nimerit la masa noastra, merita sa faceti o vizita!

La Taverna terasa e tot ce imi place. Merg la Taverna doar vara, special pentru terasa, ma simt ca in gradina la tara: liniste, copacei, verdeata, mancarica si bauturica.

Terasa Havana este speciala pentru ca vezi Clujul de sus, insa afara pe terasa, as merge cand nu bate soarele  prea tare, deoarece  ultima data nu aveau umbrele. Oricum la Havana si in interior , unde e racoare,  e ca si cum ai sta pe terasa , fiind inchis numai cu geamuri,  iar privelistea e chiar mai deosebita. Au si livrari la domiciliu
chiMerg intodeauna cu drag pe Terasa la Chios, probabil pentru ca asociez cu parcul si cu lacul de langa.  Nu este o terasa fitoasa , amenajarea este destul de simpla, dar placuta. Pot spune ca servirea de anul trecut a fost mult mai buna decat cea de anul acesta. Recomand micii de  pe Terasa Chios.

Despre mancarea de la Shanghai am stabilit ca ne place, mai vreau sa precizez pentru cei  care  nu au fost inca, ca Terasa Shanghai de pe Calea Turzii, este un loc unde te poti racori pe timpul verii.

Hotelul Onix are o terasa foarte draguta si placuta, adevarul e ca nu am mai fost de mult, dar mi-a ramas in minte ca un loc frumos si foarte linistit.

Napoli  Centrale are o terasa foarte frumos amenajata, este un loc deoasebit , o oaza de liniste si verdeata. Daca nu pentru o pizza buna, macar pentru o apa plata cu lamaie recomand Terasa Napoli Centrale.

Terasa Sinaia a prins radacini adanci in Cluj si asta datorita serviciilor de calitate oferite. Intr-adevar nu este cel mai ieftin local, dar isi merita totii bani.

De mult tot vreau sa merg pe Terasa Riviera de deasupra Somesului ,  din auzite se pare ca nu e un loc de evitat. O sa merg in curand la o pizza, dar mai degraba intr-o dupa masa, mai spre seara , mi se pare prea expusa le soare.

La More mai merg de dragul vremurilor apuse, a este inca o terasa cunoscuta in Cluj,  insa a ramas putin in urma deoarece s-au deschis atat de multe  terase in zona Clinicilor – Piezisa.

Cu siguranta  multa lume cunoaste Terasele Toscana din Cluj, in primul rand ca sunt in 3 locatii diferite:  Piata Marasti, Piata Mihai Viteazul si in Manstur deasupra de Union. Personal mi se pare low level, nu imi inspira deloc incredere,  dar cred ca au fost amplasate “inteligent”in aceste locuri.

Marty are terasa de pe Victor Babes, unde am fost zilele trecute, dupa multa vreme si  cam lasa de dorit. Mizerie  pe jos, meniurile zici ca au fost bagate in masina de spalat plus am  comandat o salata care imi placea foarte mult, dar nu mai e ce a fost. Poate data urmatoare…

Terasele de pe Eroilor si Terasele din  Piata Unirii nu sunt o optiune pentru mine, decat in cazuri exceptionale. Nu stiu daca se serveste mancare pe vreuna dintre aceste terase, dar cu siguranta nu as manca, e ca si cum ar trebui sa mananc pe strada (ceea ce nu fac niciodata).

Stii o terasa din Cluj care are mancare si pe care am omis-o in lista de mai sus? Trimite un comentariu si o sa o adaugam.

3 Comments

3 Comments

 1. Gloria

  iulie 18, 2011 at 1:32 pm

  Am fost ieri la Euphoria Biergarten si nu mai merg NICIODATA- e bataie de joc!
  20 de minute am asteptat sa debaraseze masa , dupa care am mers sa le spun ca daca nu vin plecam (eram 6 oameni), am mai asteptat 5 minute si normal ca am plecat dupa.
  Atat eu cat si cunostintele cunostintelor mele nu o sa mai mearga pe acolo.

 2. elena

  iulie 22, 2011 at 11:18 pm

  Eu va recomand terasa de la restaurantul SUN din Grigorescu . Este nou amenajata ; chiar foarte frumos . Nu am servit nimic de mancare , dar pot sa spun ca locatia este superba !!!!

 3. ioana

  iulie 9, 2015 at 12:52 am

  terasele toscana nu-s deloc ,,low level”..mai documenteaza-te!du-te si mananca un desert..sau orice altceva vrei tu…apoi du-te la marty si mananca semipreparate incalzite la superpreturi.o sa-ti schimbi parerea.intr-adevar..oamenii mai au de lucrat la reclama,dar asta nu-ti da dreptul sa califici toscana drept ,,low level’

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top