Recenzii Restaurante
Restaurante

Livrari la domiciliu in Cluj

S-au inmultit ofertele de livrari la domiciliu in Cluj, in ultimi doi ani, ca ciupercile dupa ploaie. Nu exista saptamana sa nu primesc in posta, in clanta de la usa sau pe mail cate un meniu de livrari la domiciliu sau o oferta exceptionala de pizza ( pizza 1+1 sau o pizza gratis daca fac comanda de 5 pizza, o sticla de sus la o comanda de 50 de ron sau o portie de clatite daca imi comand o pizza).
In principiu majoritatea livrarilor la domiciliu din Cluj sunt livrari de pizza, insa  destul de multi au posibilitatea de a  comanda orice mancare de restaurant, inclusiv ciorbe si supe sau o specialitate a restaurantului.
Din cauza concurentei si a noilor restaurante si pizzerii din bransa s-au mai micsorat preturile la mancaruri si in plus vin cu tot felul de oferte de genul – o pizza plus una gratis, suc la pizza, livrare gratis etc,  insa cred eu ca si calitatea preparatelor este mai mica la multe dintre astfel de firme. Preturile mai mici se datoreaza si celor care au un bussines doar de delivery – in cazul acesta cheltuielile sunt mai mici si isi permit sa reduca preturile la livrari in detrimentul calitatii de multe ori.
Proprietarii de localuri care isi cunosc produsele si clientii nu fac compromisuri, un exemplu foarte bun fiind pizzeria Napoli Centrale. Nu stiam ca fac livrari la domciliu pana nu am fost la ei, nu au trimis mailuri, pliante, sms sau alte materiale promotionale cum fac restul, dar nici nu au preturi de genul 10 lei o pizza. In aceeasi categorie intra si pizzeria Tonight care s-a deschis in locul restaurantului Colors pe Calea Turzii
Deasemenea, foarte mult s-a dezvoltat sistemul de comenzi online pizza si mancare in Cluj. Din dorinta de a fi cat mai la indemana clietului, tot mai multe localuri si pizzerii isi creaza siteuri cu posibilitatea de a comanda online mancare, sunt firme care au mai mult de un site pentru restaurant, cum ar fi restaurant Havana.
Ultimul pliant pe care l-am primit a fost chiar de la restaurantul Havana, cica au inceput si ei cu livrari la domiciliu. Inca nu stiu cum e mancarea, nici nu stiam ca au atatea feluri de mancare, insa mi-a placut mult cum e structurat siteul si site-ul pentru comenzi online de mancare.
Pentru clujeni este excelent deoarece au de unde alege, sfatul meu este sa nu se limiteze la o singura pizzerie sau restaurant, chiar daca au gasit o pizza buna, pentru ca in domeniul mancarurilor intotdeauna gasesti ceva mai bun.
Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top