Recenzii Restaurante
Restaurante

Restaurant Viena- specialitati sau nespecialitati

Cand s-a deschis restaurantul Viena pe strada Pitesti, a avut destul de mare priza la „publicul clujan”. Pe parcurs insa si-a pierdut din faima si implicit din clienti. Oare de ce…?
Am fost in weekend pe terasa la Viena, intentionam doar un cappuccino (cafeluta e buna), dar pana la urma ni s-a facut foame. Am intrebat ospatarita ce ne recomanda, care e specialitatea restaurantului, cam nehotarata ne-a indicat snitel vienez de vita cu cartofi si salata asortata. Pe langa asta am mai comandat o supa crema de ciuperci si o salata caprese.
Nu mai era nimeni in restaurant sau pe terasa, poate asta e motivul pentru care era atat de plictisita ca sa nu zic „adormita” ospatarita.
Inafara de painea neagra cu chimen, nu am constatat nici o specialitate, nu am simit specificul austriac al acestui restaurant. Mancarea e bunicica, dar atat, cidru nu mai au, socata nu, bere austriaca nu.
In schimb gama de vinuri inclusiv vinuri austrice este destul de variata.

In timpul saptamanii oferta de meniul zilei la  15 lei aduce „corporatistii” din vecinatati, dar si acestia se impart cu restaurantul La Cina de langa, care ofera deasemenea meniul zilei.

Printre altele restaurantul Viena este un local frumos, cu terasa in spate, cu semineu,  insa nu l-as recomanda ca si restaurant cu specific austriac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top