Recenzii Restaurante
Restaurante

Pizza Club Italia – Buonissima pizza

Nu sunt de acord mancatul a ce am la indemana, ce gasesc prin frigider sau la cel mai apropiat magazin…NU!!! prefer sa rabd foame pana ajung sa am pe masa un preparat bun, pe care il doresc si imi satisface nevoile.

La fel si cu pofta de pizza, nu mananc orice pizza doar pentru ca are un blat rotund, sos de rosii, mozzarella si un salam deasupra, mai ales ca mananc destul de rar prefer sa fie o pizza adevarata. In acest sens pot spune clar, ca pizza de la Club Italia ma multumeste pe deplin. Chiar daca e putin mai scumpa decat in alte pizzerii din Cluj, merita sa mananci mai rar, dar foarte bun.

Bineinteles ca prima pizza incercata in Club Italia a fost Quattro Formaggi, numai cand ma gandesc imi lasa gura apa. Tot in categoria preferatelor intra si Pizza Parma cu rucola, prosciutto si parmezan. Fiecare cu preferintele lui, de aceea si atatea sortimente de pizza, dar indiferent de toppinguri blatul si calitatea ingredientelor fac diferenta.

Ma gandesc ca “nenea italianu’ “ a venit cu retetele de acasa din Italia si ca stie ce inseamna la vera pizza italiana, dar intrebarea mea este : unde a gasit asa ospatarite ? Sunt discrete, dar mereu atente daca ai nevoie de ceva, plus nu ezita sa zambeasca. Eu am cunoscut doua, nu stiu cate sau cati sunt, dar pe astea doua iti vine sa le iei acasa.

Fara indoiala data urmatoare tot la Club Italia o sa manac pizza, deocamdata mie mi  s-a pus pata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top