Recenzii Restaurante
Restaurante

Nervi la Pizzeria Rex din Cluj (vis a vis de Sora)

Chiar daca de obicei dau o a doua sansa, la pizzeria Rex (vis-a-vis de Sora Shopping Center) eu nu mai calc,  pentru mi se pare bataie de joc fata de client si de manacrea pe care o pun pe masa.

Foarte pe scurt: am comandat o portie de paste Quattro Formaggi si mi-a au adus o portie de macaroane mult prea fierte  cu branza (dupa gust un fel de telemea de proasta calitate) . Nici pe departe patru feluri de branza, nici pe departe gust de parmezan ci un fel de terci.

Am intrebat chelnerita daca nu a gresit comanda si i-am spus ca in farfurie sunt pene cu cu un singur fel de branza nici pe departe ce am comandat. Ori bucatarul isi bate joc si isi face de cap, ori cei din management au o mare, mare problema. Oricum am platit ce am comandat si mi-am luat “Adio”

Nu stiu alte preparate cum sunt si dupa asta nici nu vreau sa incerc, dar daca sunt tot in aceasi idee pentru cei care mananca acolo nu am decat un sentiment de compasiune.

Oare mai sunt in Clujul asta oameni la care nu le pasa ce mananca si pe ce dau banii? Tu unde mananci cele mai bune paste quattro formaggi din Cluj?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top