Această opţiune va reseta pagina principală restaurând categoriile şi widgeturile închise.

Resetează

Oferte Revelion 2010 – 2011 in Cluj – Restaurante si Cluburi

Anul acesta am ales sa nu plec nicaieri in noaptea de revelion 2010-2011,  dar nici sa stau in casa sa ma plictisesc cu programul de la TV. Vreau un party de o noapte cu cativa prieteni care mai raman prin Cluj; optez pentru Retro Party sau ceva tematic cu costumatie care sa ma incante pentru seara de revelion 2011.  Un restaurant nu imi surade pentru revelionul 2010-2011; personal cred ca pentru o petrecere de revelion reusita la un restaurant  iti trebuie o gasca buna si muzica pe masura.  Asadar optez deocamdata pentru un revelion 2011 intr-un club din Cluj Napoca. Optiunile pana acum, ar fi urmatoarele, astept sa mai apara si alte oferte:

OBSESSION THE CLUB – Retro Revelion 2011- Pret 50 lei (optional  pentru cei care doresc locuri la masa : 100 lei consumatie obligatorie pentru o persoana si  100 lei platou mancare pentru 4 persoane
JANIS LA STUF–  Hippie Revelion 2011- 140 lei (bufet suedez si bautura)
HAVANA CLUB – Gangsta’s ’20 Party- 200 lei (bufet suedez si bautura)
Revelion la restaurant Premier – ( descarca PDF )
Revelion restaurant Orizont Cluj ( descarca PDF )
Oferta revelion restaurant La Luca
Oferta revelion Royal Clasic ( descarca PDF)
Revelion restaurant Viena Cluj
Revelion 2011 Crama Haiducilor Cluj
Organizare Revelion la restaurant Amurg
Celor care anul acesta prefera sa nu plece din Cluj pentru revelion 2011, propun cateva oferte de la restaurante si cluburi din Cluj Napoca care sunt disponibile in imaginile de mai jos ( asa le-am gasit disponibile ):

5 Comentarii

  1. havana club cred ca este cea mai buna alegere!

  2. Andrei

    Ati uitat de Restaurant Amurg. Meniul e de 180 lei/pers. FFFF frumoasa locatia

  3. Picant

    Daca cunoasteti alte oferte pentru noaptea de revelion 2010-2011 in Cluj, care merita mentionate, va rog sa lasati un mesaj.

  4. Diana

    oooooooooooo….PICANT face recomandari ce stie picant ,sa faci revelion dupa gusturile si aprecierile lui Picant chiar asa tinerii Clujeni n-au personalitate nu sunt capabili sa decida ei. au nevoie de parerea PICANT sau picant are o sarcina grea de-a face reclama contra cost

Lasă un raspuns