Recenzii Restaurante
Picanterii

Felicitari Havana Cluj

Vineri seara ora 19:00, o masa delicioasa la restaurantul Matei Corvin, fostul Intim ( o sa revin cu amanunte), dupa care o bericica si un  vin in Havana Club, din Piata Mihai Viteazul de  la etajul  7 al Multiplexului Leul, sau mai exact deasupra de Clubul Bamboo.

Am ales Club Havana pentru mi-am dorit sa vad Clujul cu luminile de Craciun de “sus”,  mi-am dorit o seara linistita si speciala alaturi de persoane speciale. Totul a picat la fix: vinul, privelistea, atmosfera, compania si mai mult de atat cica vineri seara este Cuba Party . Nu pot sa descriu entuziasmul si bucuria pe care am avut-o cand am citit pe unul dintre pliantele de pe masa: “Cuba Party- music&dance with Salsa Caliente de la ora 22:00”, am intrebat repede ospatarul despre ce e vorba si  raspunsul : ” multa lume, dansatori profesionisti, muzica cubaneza”.  PERFECT

Bineinteles  ca nu avea cum sa fie totul chiar perfect, ora 22:00 a fost defapt ora 23:00, mi se pare cam mult o ora de intarziere. Nu as putea sa spun cat a fost biletul de la intrare stiu doar ca cei care au venit dupa ora 21 aproximativ, au platit intrarea.

Sunt mare, mare fan al dansurilor de orice fel, ador sa dansez , de aceea am fost  placut impresionata cand au inceput  vreo  5 perechi sa danseze salsa, dupa care se tot ridicau cate 2-3 perechi, si  apoi tot mai multi, nu stiu cati dintre ei au fost dansatori profesionisti, dar se vedea cat de bine se simt dansand.

A  fost de departe o seara de nota 10, Havana Club tocmai a devenit unul dintre localurile mele preferate. M-am interesat si au  mancare de restaurant si pizza, inca nu stiu daca e comestibila sau nu, dar voi incerca data urmatoare.

6 Comments

6 Comments

 1. Diana Szedlacsek

  martie 7, 2011 at 4:07 pm

  Ok,am citit si acest articol.
  De fapt cine esti?????????????? Despre gusturi si placeri nu se discuta
  Gusturile oamenilor sunt formate in functie de varsta ,educatie,cultura,pregatire profesionala.
  Prin articolul asta i-mi dau seama ce marunt pti fi ;daca buna functionare a unui local tu observi numai ora depasita etc.si cum de nu sti pretul de intrare .

 2. Diana

  martie 7, 2011 at 4:09 pm

  apropo m-am uitat ffffffff.atenta aricolul asta nu este datat

  • Gagica

   martie 7, 2011 at 4:38 pm

   nu trebuie sa fie datat. Pentru ca cei de la restaurant Havana au serile de dans in fiecare saptamana.

 3. bogdan

  martie 20, 2011 at 7:58 am

  am fost ieri la pranz cu 2 prieteni siam intrebat daca putem sa comandam orice din ceea este in meniu. mi s-a rapuns ca da. am comandat. dupa 10 minute a venit ospatarita si ne-a spus: NE PARE RAU. NU MAI AVEM MANCARE. sambata. la ora 13.00. intr-un restaurant.

 4. Paul

  iulie 14, 2011 at 9:56 am

  Musai sa mergeti la Havana,este de vis!!!Am fost aseara prima data la Karaoke, super tare, tocmai a intrat in randul localurilor mele preferte din Cluj. Eu am mancat pizza, nu stiu ce sa zic de mancare in general, dar pizza a fost foarte ok.

 5. Pingback: Restaurante Cluj Napoca mancare buna la pizerie Cluj recomandari top 10 recenzie restaurant si mancare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top