Recenzii Restaurante
Retete

Retete de cafea cu arome

Cafea Cu Rom

Introduceti într-un shaker un pahar de cafea, adaugati 2 paharele de rom, 50 gr. de zahar, vanilie, coaja rasa de lamîie si gheata zdrobita. Închideti shakerul, agitati-l, apoi serviti.

Cafea Hot

Într-o cana încalzita varsati un paharel de cognac, o ceasca de cafea foarte calda, trei cubulete de zahar si coaja de lamîie. La dorinta se poate flamba totul si apoi consuma.

Cafea Energy

Preparati o cafea tare si cînd este rece amestecati în parti egale cu suc de portocale    apoi filtrati totul. Pentru fiecare pahar adaugati cîte un galbenus de ou, doua lingurite de zahar si amestecati viguros continutul.

Cafea Cu Visine (din visinata)

Preparati 4 cesti de cafea foarte tare îndulcita cu 100 gr. zahar, raciti-o si adaugati 12 visine din visinata fara sîmbure. Mixati totul în mixer încorporînd doua pahare de frisca lichida si doua pahare de gheata zdrobita. Se serveste adaugînd frisca batuta si pulverizînd cu cafea foarte fin macinata.

Cafea Creola

La o ceasca de cafea, la prepararea ei, se pune un vîrf de cutit de nucsoara, o bucata de cuisoara , o bucata scortisoara si o bucata de vanilie

Cafea “Correto”

La o ceasca de cafea expresso se adauga ½ paharel de brandy , cognac sau rom.

Cafea Aromatizata cu Scortisoara sau Cuisoare :

La cafeaua macinata se adauga niste bucatele mici de scortisoara, astfel ca în timpul trecerii apei prin ea, aceasta sa se aromatizeze.
Daca doriti aroma de cuisoare adaugati în loc de scortisoara cuisoare (1-2 buc).

Va doresc relaxare placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top