Recenzii Restaurante
Restaurante

O vizita la restaurant DaVinci in Cluj

Desi e deschis de mai bine de un an inca sunt multi clujeni care nu au fost macar odata la restaurantul DaVinci din cartierul Buna Ziua.
Ei bine, va sfatuiesc sa mergeti, chiar daca numai pentru o apa plata cu lamaie …dar in special daca doriti sa impresionati pe cineva cu gusturile voastre rafinate .
Poate o sa va para prea pretentioasa mancarea, poate prea scump, insa merita macar pentru priveliste, pentru armonia spatiului, dar si calitatea serviciilor. Incepand de la intrarea in restaurant pana la iesire, toate detaliile o sa te faca sa te simti special si binevenit.
Mi-a placut atitudinea ospatarilor, discreta dar serviabila, sa nu mai vorbim de pahare si farfurii, cred ca as fi mancat din fiecare fel de mancare doar sa vad in ce farfurii servesc pestele de exemplu, felicitari pentru detalii.
In ceea ce priveste mancarea, probabil as elimina foarte repede oferta din meniu daca  as merge saptamanal sau mai des sa mananc la Da Vinci, dupa o perioada destul de scurta as avea nevoie de o schimbare. Meniul nu foarte variat, dar cu desavarsire italienesc, si nu doar meniul ci si mancarea: filetto di manzo, gnocchi con salsa di gorgonzola, spaghetti con vegnole etc. Daca doriti un tiramisu adevarat cu iz de Italia  incercati tiramisu cu zmeura de la Davinci – e izbitor de bun.
Localul e perfect pentru o nunta deosebita, e foarte elegant si rafinat, bine pozitionat pentru evenimente si foarte important cu o parcare mare, insa mancarea ar putea fi un inconvenient atat din punct de vedere al pretului cat si al preparatelor. Asta deoarece este o mancare pretentioasa pentru o nunta cu oameni care inca nu stiu cum arata fructele de mare, cu oameni care sunt obisnuiti cu sarmalute si friptura de porc cu piure de cartofi.
Asadar va recomand o cafeluta macar in DaVinci (apropos de asta si cafeluta e buna) si astept pareri.
Nota: Din pacate site-ul restaurantului Da Vinci este foarte greu accesibil si este un pic cam invechit, o poza din galerie se incarca cam intr-un minut.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Restaurante Cluj Napoca mancare buna la pizerie Cluj recomandari top 10 recenzie restaurant si mancare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top