Recenzii Restaurante
Picanterii

Se muta Green House de langa Interservisan

S-a inchis restaurantul Green House de langa Interservisan de pe strada Pascaly.
Urma sa ma intalnesc cu niste cunostinte venite pentru analize la Interservisan si pentru ca nu cunosc Clujul am zis sa mergem la Green House, fiind  foarte accesibil.  Ei bine restaurantul Green House este inchis, am intrebat pe cineva de acolo si mi-a spus ca merg doar livrarile la domiciliu de pizza si ca urmeaza sa isi mute sediul in Marasti aproape de Kaufland.
Acum cateva saptamani, tot cu o ocazie asemanatoare am fost la restaurant si era gol, golut. Presupun ca au clientii lor la delivery, deoarece preturile sunt destul de mici, iar meniul foarte diversificat pentru acest serviciu de livrari la domiciliu. Sincer nu stiu daca mutarea o sa le rezolve problema, avand in vedere ca nu a mers restauranul langa Interservisan, ma indoiesc ca o sa mearga in Marasti, mai ales daca ramane in aceeasi formula.
Oricum din partea mea Succes!

2 Comments

2 Comments

 1. Tibi

  septembrie 11, 2012 at 9:27 pm

  La ce formula te referi cand spui ca „daca ramane aceeasi formula”

  • Picant

   septembrie 12, 2012 at 12:20 pm

   De exemplu: am dat peste un ospatar care a stat majoritatea timpului in bucatarie, de zici ca el facea mancarea. Eu voiam sa platesc, am mers la bar si mai era cineva de la alta masa ca dorea sa ii se puna pizza la pachet, doar ca nu aveam cu cine discuta. Pana cand domnul respectiv (probabil mai de-al casei) a mers in spate sa il caute pe ospatar.
   Pe acest angajat nu l-as recomanda in „formula” GreenHouse

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top