Recenzii Restaurante
Evenimente

Concursul Master Chef Romania

Emisiunea Master Chef este foarte cunoscuta in strainatate, in special in SUA si Anglia.  Este un Show TV unde bucatari amatori si pasionati sunt supusi  la diverse probe de gatit si eliminati rand pe rand de adevarati maestri bucatari.

Postul  ProTV organizeaza Master Chef Romania,  cu concurenti care nu profeseaza si nici nu au facut scoala in domeniu bucatariei, plus trebuie sa aiba peste 18 ani si mult talent.

Miza este destul de mare, odata din punct de vedere financiar: 50.000 euro si mai mult -oportunitatea de a te face cunoscut si de a invata. Juriul a fost deja ales si este format din  trei Bucatari Chefi  cunoscuti si priceputi: Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea.

Dupa cum spun cei de la ProTV au deja peste 2000 de concurenti din toata tara care s-au prezentat la preselectie (pe 21-22 ianuarie 2010), ceea ce pare a fii un inceput bun.

DAR: la un astfel de concurs cum sa faci preselectia prin prezentarea unui preparat adus de acasa??? E ca si cum ai  selecta oamenii dupa ochii frumosi.

Astept cu nerabdare sa inceapa emisiunea , mai ales ca pot face comparatie cu showurile din strainatate, sper sa nu ma dezamageasca.

Pentru site-ul oficial Master Chef Romania puteti merge aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top