Recenzii Restaurante
Evenimente

Campionatul de gatit in aer liber Cluj 2012

Campionatul de gatit in aer liber din parcarea de la Polus a lasat de dorit din punctul meu de vedere. Prea putini concurenti, prea putine standuri, prea putine lucruri interesante de vazut si prea multi oameni curiosi sa prinda o portie de ceva gratis.
Idea campionatului imi place, insa am impresia ca a fost un fel de „colt de festivalul berii” cu kurtos kolac, langos, mici, gratare si  niste oameni plictisiti. Probabil veniti sa il vada pe Domnul Boc cum invarte in marea mamaliga. Oricum daca era ceva de mancat cu siguranta nu te puteai apropia de prea multa lume adunata in jurul unui singur stand (zici ca nu mai mananca lumea mamaliga acasa).
Si Da, avem record la mamaliga, ce mai mare mamaliga din Romania, anul trecut ne-au impresionat cu carnati de un metru diamtru. E bine sa avem si  de astea, dar si mai bine ar fi sa ne axam pe Calitate nu pe Cantitate.
Un lucru foarte bun de la Campionatul de Gatit 2012 Cluj este ca am descoperit bauturile Szicsek. Sunt bauturi alcoolice din Ungaria distilate din fructe de padure si nu numai cu gust si miros extrem de aromate iti infioara toate simturile.
Dupa am spus idea campionatului de gatit imi place, se poate creea ceva special, cu atmosfera deosebita si multe lucruri interesante de vazut, doar ca pe mine anul acesta nu m-a impresionat. Pe voi?

2 Comments

2 Comments

  1. Alexandra

    septembrie 13, 2012 at 10:00 am

    E usor sa stai pe margine si sa ti dai cu parerea, nu?? :))))) oare de ce nu e in stare nimeni altcineva sa faca ceva mult mai interesant , in asa fel incat sa te fericeasca pe tine, stimate/stimata domn/doamna care nici macar nu ti dai numele…

  2. Picant

    septembrie 13, 2012 at 12:26 pm

    Nu trebuie sa ma fericeasca nimeni, dar pot sa imi spun parerea. Legat de Campoionatul de gatit in aer liber, este chiar laudabila ideea, insa per ansamblu evenimentul nu a fost pe masura asteptarilor mele,poate pentru altii a fost evenimentul anului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top