Recenzii Restaurante
Restaurante

Unde am mancat cel mai bun chateaubriand EVER?

La restaurant Via… de pe strada Ioncentie Micu Klein, o locatie foarte linistita si selecta din centrul Clujului. Din strada trebuie sa fii atent sa nu ratezi intrarea in curtea restaurantului, pentru ca sigla de afara este foarte discreta.

Revenind la cel mai bun chateaubriand pe care l-am mancat…o carne de vita aromata, care ti se topeste in gura, nu alta. Se serveste cu legume pe care si un carnivor le-ar manca, o spuma de unt si inca un sos care nu fac decat sa ii imbunatateasca gustul. Nu am o afinitate pentru carnea de vita, mai ales cea preparata in bucati mari (precum chateaubriand), insa ceea ce am mancat la Via mi-a incantat papilele gustative, tocmai pentru ca se simteau foarte bine aromele. Desi initial mi s-a parut pretul cam mare 69 lei (garnitura si sosurile incluse), a meritat pana la ultimul leut.
In rest despre restaurantul Via pot spune, la prima vedere ca  acorda atentie detaliilor de amenajare, ospitalitate si prezentarea a mancarii. Meniul nu este deloc variat, insa am inteles ca se schimba periodic (informatie neverificata). O sa  ma  intorc la restaurant Via, mai ales ca am pus ochii pe niste deserturi formidabile si am vazut in meniu costite.

Si daca tot mergi la restaurant Via, treci si pe la baie, ideea cu prosoapele mi se pare foarte deosebita.

Mai multe informati despre Restaurant Via gasiti aici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top