Recenzii Restaurante
Restaurante

Bricks, Bricks si iar Bricks

Restaurantul Bricks din Cluj este deja mai cunoscut decat un alt restaurant deschis de ani de zile, asta pentru calitatea serviciilor si rafinamentul preparatelor. Vara asta a fost o incantare pentru multi clujeni sa stea pe terasa deasupara Somesului (locatia fostului Roland Garros) si sa devoreze preparate delicioase.

Mancarurile  mele preferate de la Bricks sunt costitele de porc caramelizate si  Negresa (brownie cu crema de mascarpone), prin comparatie sunt cele mai bune pe care le-am mancat vreodata, iar ca preparate noi pe care nu am cu ce sa le compar sunt: Supa crema de morcovi cu portocale si creveti, Lahmajoun, Pastrav rulat cu spanac si sos de portocale.

Ma asteptam sa mai schimbe meniul sau sa adauge preparate noi, deoarce daca vrea sa  mearga un client zilnic sa manance la Bricks, s-ar putea plictisi. Presupun ca in ideea asta au scos un fel de meniul zilei (meniu de pranz), mi se pare o chestie desteapta pana la urma: odata ca variaza oferta de preparate, stocul de alimente e mai mic, iar rulajul preparatelor mai bine organizat.  Mai bine faci o mancare deosebita si rafinata decat sa ai o „biblie de meniu”, iar calitatea sa fie indoielnica.

Sper sa se tina de  treaba pe care au inceput-o de cateva luni bune, ar fii pacat la cate persoane am recomandat restaurantul Bricks…

 

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Costite de porc bune la restaurant in Cluj recenzie restaurant si mancare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai popular

To Top