- Restaurant si Mancare Retete si sfaturi Picant bun si rapid - http://www.picant.net -

Restaurantul Indian Indigo din Cluj – o Iluzie

Stiam ca sunt foarte picante si condimentate mancarurile indienilor si din cate auzisem foarte bune. Prima data cand  am mancat preparate cu specific indian a fost in Cluj la restaurantul Indigo.  Mi-am confirmat ca mancarea este intr-adevar picanta , insa in ceea ce priveste gustul nu s-a ridica la asteptarile mele; plus nu isi merita bani. Toti cei care am fost la masa am comandat supa de linte, de rosii si de pui cu curry, carne de  pui  si miel  in sos cu ceva orez, rondele de ceapa si lipii. Supele bunicele.

M-am consolat cu ideea ca nu imi place mancarea indiana, pana de curand cand am luat masa cu un prieten venit din Bucuresti mare specialist si pasionat al specialitatilor indiene. De fiecare data cand venea in Cluj in vizita dorea sa mearga  la restaurantul Indigo , si pana la urma aseara,  am cedat si am mers cu el.

De data asta am incercat creveti cu sos de curry, peste vindaloo, iar prietenul nostru pui madras; am retinut preparatele  intentionat. Ei bine…dezamagirea a fost mult mai mare ca si prima data …la 32 lei si 34 lei cat am dat pe fiecare din preparatele din peste si creveti (fara orez, lipiii sau altceva), sosul trebuia sa fie diferit insa nici pe departe…zici ca era o tentativa de gulas foarte picant cu 3 creveti. Asta ca asta, DAR prietenul nostru a avut urmatoarea reactie: “cea mai proasta mancare indiana pe care am mancat-o vreodata!” si va spun cu siguranta ca a mancat prin toate tarile unde a fost , plus in tara (mai ales in Bucuresti).  Dintre criticile lui mentionez: puiul uscat si banal, culoarea sosurilor trebuia sa fie mai rosie, gustul sosurilor diferit ,  iar restaurantul indian din Cluj este mai scump decat la cel mai bun restaurant indian din Bucuresti.

Daca prin anumite circumstante voi mai ajunge la restaurantul indian Indigo din Cluj voi manca MENTA!