- Restaurant si Mancare Retete si sfaturi Picant bun si rapid - http://www.picant.net -

Felicitari Havana Cluj

Vineri seara ora 19:00, o masa delicioasa la restaurantul Matei Corvin, fostul Intim ( o sa revin cu amanunte), dupa care o bericica si un  vin in Havana Club, din Piata Mihai Viteazul de  la etajul  7 al Multiplexului Leul, sau mai exact deasupra de Clubul Bamboo.

Am ales Club Havana [1] pentru mi-am dorit sa vad Clujul cu luminile de Craciun de “sus”,  mi-am dorit o seara linistita si speciala alaturi de persoane speciale. Totul a picat la fix: vinul, privelistea, atmosfera, compania si mai mult de atat cica vineri seara este Cuba Party . Nu pot sa descriu entuziasmul si bucuria pe care am avut-o cand am citit pe unul dintre pliantele de pe masa: “Cuba Party- music&dance with Salsa Caliente de la ora 22:00”, am intrebat repede ospatarul despre ce e vorba si  raspunsul : ” multa lume, dansatori profesionisti, muzica cubaneza”.  PERFECT

Bineinteles  ca nu avea cum sa fie totul chiar perfect, ora 22:00 a fost defapt ora 23:00, mi se pare cam mult o ora de intarziere. Nu as putea sa spun cat a fost biletul de la intrare stiu doar ca cei care au venit dupa ora 21 aproximativ, au platit intrarea.

Sunt mare, mare fan al dansurilor de orice fel, ador sa dansez , de aceea am fost  placut impresionata cand au inceput  vreo  5 perechi sa danseze salsa, dupa care se tot ridicau cate 2-3 perechi, si  apoi tot mai multi, nu stiu cati dintre ei au fost dansatori profesionisti, dar se vedea cat de bine se simt dansand.

A  fost de departe o seara de nota 10, Havana Club tocmai a devenit unul dintre localurile mele preferate. M-am interesat si au  mancare de restaurant si pizza [1], inca nu stiu daca e comestibila sau nu, dar voi incerca data urmatoare.